Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ вже знають мету розміщення "вагнерівців" у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ вже знають мету розміщення "вагнерівців" у Білорусі

Генерал-лейтенант Сергій Наєв вважає, що вагнерівців перекинули до Білорусі для психологічного тиску

22 липня 2023, 15:35 comments5184
Поділіться публікацією:

Заходи щодо розміщення найманців ПВК "Вагнера" у Білорусі відбуваються з метою психологічного тиску на населення. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в Telegram зробив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У ЗСУ вже знають мету розміщення "вагнерівців" у Білорусі

Сергій Наєв. Фото: t.me/KOS_ZSU

Командувач зазначив, що така тактика ворога не спрацює, тому що українські захисники знають, чим займатися, що не дати ворогові жодного шансу на провокації, які той може планувати, задіявши диверсійні сили. На Київському напрямку в Чорнобильській зоні противнику нічого робити.

Також Сергій Наєв додав, що українські військові з метою попередження дій ворога за останній тиждень: зруйнували п'ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з Білоруссю; утворили понад 60 лісових завалів, які заміновані; заклали понад 2,5 тисячі протитанкових мін.

"Наші хлопці дуже мотивовані та натреновані. Ми все робимо для того, щоб населення України вірило у наші Збройні Сили", — додав Сергій Наєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Білорусі прибула вже 9-та колона ПВК "Вагнер", найманці якої переміщуються туди після договірняку між Пригожиним та Путіним за підсумками червневого заколоту вагнерівців. Про це повідомляє телеграм-канал "Беларускі Гаюн". Сам Пригожин виступив перед своїми найманцями у Білорусі. Розповідав про ганьбу, яку регулярна армія РФ переживає на фронті в Україні, заявив про небажання брати участь у цьому, анонсував відліт частини вагнерівців до Африки, а також перенаправлення частини на навчання білоруської армії. У свою чергу, ЗСУ зміцнюють українсько-білоруський кордон, готуючись до можливих провокацій вагнерівців. Що можна на даний момент, майже через місяць після бунту, сказати про ситуацію з пригожинською ПВК? Кому та які ризики зараз несуть вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/KOS_ZSU/2169
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини