Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на заяву Шойгу про знищення Patriot
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на заяву Шойгу про знищення Patriot

Юрій Ігнат спростував заяви Шойгу про "знищення" Patriot

30 травня 2023, 17:08 comments1005
Поділіться публікацією:

Зенітний ракетний комплекс Patriot знову продемонстрував 100%-у точність, збив усі ракети "Іскандер", які Росія запустила по Києву у понеділок, 29 травня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У ЗСУ відреагували на заяву Шойгу про знищення Patriot

ЗРК Patriot. Фото: з відкритих джерел

Юрій Ігнат розповів, Patriot збив усі ракети, що летіли балістикою. Це свідчить про те, що комплекс цілий і неушкоджений.

"Вчора відпрацював комплекс Patriot, знищено всі цілі типу "Іскандер", які летіли по балістиці. Вчора була раптова несподівана атака, ворог намагався застати нас несподівано після нічної атаки Київської області і шахедами і крилатими ракетами типу х101- х555. Але наші сили ППО перезаряджаються, відразу в готовності, бо ворог підступний і може завдати удару в будь-який момент", — розповів Ігнат.

Варто зазначити, що 30 травня російські ЗМІ писали про те, що за словами їхнього міністра оборони Сергія Шойгу – російські військові "в останні дні" вразили у Києві американський зенітний ракетний комплекс Patriot. Це вже не перше повідомлення, коли Росія видає бажане за дійсне.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Володимир Путін поспішає з виборами на окупованих українських теренах – що це дасть Кремлю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві.                                                                                  

Раніше "Коментарі" писали – у Сергія Шойгу прозвітували про чергові удари по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сашко

30 травня 2023, 18:46

шойгу десантували на патріот і він його загадив


Новини