Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на плани Кремля – захопити Бахмут до 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на плани Кремля – захопити Бахмут до 9 травня

У ЗСУ заявили, що незабаром росіяни встановлять рекорд Гіннеса щодо перенесення дат захоплення міст Донбасу

2 травня 2023, 14:45 comments1177
Поділіться публікацією:

Російське керівництво хоче захопити Бахмут до 9 травня, але Сили оборони зроблять усе, щоб їхні плани не втілилися у реальність. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий.

У ЗСУ відреагували на плани Кремля – захопити Бахмут до 9 травня

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що кремлівська верхівка вже склала традицію – постійно встановлювати якісь досягнення до якихось дат. Щоправда, за словами Череватого, ці традиції круто змінюють українські захисники.

"Вони (Ред. – росіяни) скоро встановлять рекорд Гіннесса з перенесення дат, до яких вони повинні взяти щось. До кінця березня вони мали взяти весь Донбас. Перші дати про взяття Бахмута були в липні 2022 року, але він досі Наразі стоїть. Наші Сили оборони зроблять все, щоб жодна з цих дат не стала реальністю", — зазначив спікер.

До того ж Черевий зазначив, що, коли настане час, росіяни вже будуть відраховувати дати, куди вони добіжать, тікаючи від українських військ.

Читайте на порталі "Коментарі" — Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець вважає, що для збереження життя українці на тимчасово окупованих територіях мають брати російські паспорти, щоб забезпечити своє виживання. У свою чергу віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликає не робити цього. І вимагає від Червоного Хреста змусити росіян відкрити гуманітарні коридори для виїзду всіх охочих з окупації. Хто має рацію, хто немає в даній ситуації? Про що говорить прискорення роспаспортизації на тимчасово окупованих територіях? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини