Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на ідею мобілізувати українців через лотерею
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на ідею мобілізувати українців через лотерею

Український військовий відповів на ідею провести жеребкування або лотерею для мобілізації в Україні.

4 січня 2024, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міністр економіки, а нині член наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов одним з варіантів мобілізації в Україні запропонував лотерею. На такі заяви критично відреагували у ЗСУ.

У ЗСУ відреагували на ідею мобілізувати українців через лотерею

Реакція ЗСУ на мобілізацію в Україні через лотерею. Фото з відкритих джерел

Тимофій Милованов у Facebook заявив, що значна частина користувачів у соціальних мережах підтримують ідею лотереї або жеребкування для мобілізації. 

"Держава випадково витягує день і місяць. Ті люди, які народилися в ці дні, мобілізуються, інші – ні. І так робить для кожної хвилі мобілізації", — запропонував варіант призову Милованов.

На такі заклики відреагував керівник Центру підготовки операторів БПЛА "Крук" Віктор Таран, який розкритикував подібні ідеї.

"Дві реальності. Член наглядової ради Укроборонпрому пропонує для втілення ідеї з мобілізації 500 тис. українців провести по всій країні лото "Забавна Мобілізація"", — пише у Facebook Таран та додає, що "про підвищення соціальних гарантій військових та їх сімей, збільшення окладу, гарантій служити за професію тощо — не йдеться. Лише лотерея".

Подібну критику також висловили й інші користувачі, які на повідомлення Тимофія Милованова заявили, що з мобілізації намагаються зробити "цирк", а інші вказують, що лотерея – це "неспроможність знайти обґрунтоване рішення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал Микола Маломуж пояснив, які кроки необхідно зробити, щоб швидше відбулось закінчення війни на умовах України.

Також "Коментарі" писали про українського юриста з Центру підтримки ветеранів, який назвав кількість дезертирів в Україні та пояснив, чому бронь через сплату податків матиме негативне ставлення у суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 січня 2024, 12:38

В нас купа крайнє-хатних яких з успіхом можуть замінити жінки. Поліцейські жінки у школах з дітьми не впораються? Жінки конторську чиновницьку роботу не зможуть виконувати? Купа міні-котелен обігрівають бюджетні установи там все автоматизовано. У радянські часи там бабусі працювали шкарпетки та рукавички онукам в'язали. Радянська казна не була такою заможною як український бюджет, тому не платила цілий рік, а тільки опалювальний сезон. Тому чоловіки туди не йшли. Що за країну таку збудували яка нікому не потрібна? Десь на краю, біля бюджету, свою хату збудували, а яка влада в центрі буде байдуже. Прийде окупант його обігрівати будуть?

фєдя

4 січня 2024, 12:36

Іван Сірко, Глисти і їх халуї.

фєдя

4 січня 2024, 12:34

Вибори, медицина, освіта ... - лотозабава. І тут забава. Наперсточники все більш нахабніють.

Іван Сірко

4 січня 2024, 12:30

тільки мене примусять ця сволота взяти зброю до рук особливо тцк, мвс, сбу покидьки Я вікеористаю зброю проти нх скільки завалю, скільки і завалю!!! бо ви гірше уже фашистської рашки!!! Кончена влада, кончене поліція та інші силові бандиські формування. Ви не з кацапами воюбєте, а знищуєте Українців скоріше всього для іудеїв та щоб з рашкую розділити Україну. Не вірив і не верю не порошенковй не зеленській банді владі.


Новини