Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відпрацювали 2 варіанти контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відпрацювали 2 варіанти контрнаступу

Штабні навчання дозволили відпрацювати кілька сценаріїв, один із яких буде реалізовано вже скоро

3 березня 2023, 15:05
Поділіться публікацією:

Українські захисники провели штабні навчання, в рамках яких відрепетирували майбутній контрнаступ ЗСУ на фронті. Як передає "Коментарі", про це пише "The New York Times".

У ЗСУ відпрацювали 2 варіанти контрнаступу

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

Джерела з-поміж американських військових розповіли журналістам, що навчання проходили в Штабі командування армії США в Європі та Африці, яка розташована в німецькому місті Вісбаден. На навчаннях були присутні "найвищі генерали президента Байдена, відповідальні за зусилля США з надання допомоги Україні".

У рамках штабних навчань українські офіцери намагалися виробити найкращу стратегію майбутнього контрнаступу. Відпрацьовувалися різні сценарії.                                                                         

"Українські офіційні особи зрештою вирішать, який курс слідувати, а американські військові чиновники, як зазначається, служать свого роду резонатором", – пише видання.

У матеріалі повідомляється, що командувач військ НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі після однієї з проведених симуляцій похвалив "феноменальну" здатність українців адаптуватися до ситуації. Він також пообіцяв, що американці зроблять все можливе, щоби український контрнаступ відбувся. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому ситуація в РФ може вийти з-під контролю Москви — як розуміти те, що сталося на Брянщині. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китаю вигідна війна в Україні – який мир шляхом переговорів можуть нав'язати Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини