Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відповіли, коли відбудеться найбільший прорив оборони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відповіли, коли відбудеться найбільший прорив оборони РФ

Генерал Тарнавський вважає, що найбільший прорив у контрнаступі відбудеться після Токмака

23 вересня 2023, 07:22
Поділіться публікацією:

Найбільший прорив у цьому контрнаступі ще попереду. Українським захисникам потрібно принаймні дістатись міста Токмак Запорізької області. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський, повідомляє "CNN".

У ЗСУ відповіли, коли відбудеться найбільший прорив оборони РФ

Олександр Тарнавський. Фото: з відкритих джерел

І дня не минає, щоб українські захисники не мали успіхів у просуванні на Мелітопольському напрямі. Нехай цей поступ не такий стрімкий, як хотілося б, але він є. Йде постійне знищення військ противника, крок за кроком наші воїни деоккупують свої землі та закріплюються на нових позиціях.

За словами українського генерала, великий прорив ЗСУ у цьому контрнаступі відбудеться після відновлення контролю над Токмаком.

Олександр Тарнавський додав, що наразі окупанти покладаються на глибину своєї лінії оборони там.

"Токмак — це мета-мінімум. Загальна мета — дістатися наших державних кордонів", — підкреслив Тарнавський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час візиту Володимира Зеленського до Вашингтона, де він зустрівся з головою Білого дому Джо Байденом, з конгресменами, з військовим керівництвом Штатів, президент України заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут (Донецька область) та ще два міста (не уточнивши які). При цьому підкреслив, що є дуже комплексний план. Тим часом, в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) повідомляється, що танки українців прорвали головну лінію оборони Росії в Запорізькій області. Навіщо Зеленський заявив про майбутню деокупацію Бахмута і не лише? Про що говорить ситуація, що складається зараз на фронтах російсько-української війни (військовий, дипломатичний і так далі)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини