Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відповіли, чи справді готують напад на Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відповіли, чи справді готують напад на Білорусь

Білорусь звинуватила Україну у стягуванні військ до кордону

29 червня 2024, 20:22
Поділіться публікацією:

Росія нагнітає в інформаційну просторі істерію щодо ситуації на кордоні з Білоруссю. Україна на цьому напрямку не планує жодних наступальних дій, заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

У ЗСУ відповіли, чи справді готують напад на Білорусь

Ситуація на кордоні з Білоруссю залишається складною. Фото з відкритих джерел

За його словами, РФ придумує інформаційні провокації, які відпрацьовують білоруські прикордонники.

"Загроза надходить з Білорусі, оскільки там є російські ДРГ. Задача росіян проста — за рахунок нагнітання відтягнути більше наших сил до білоруського кордону. Будь-яка інформація про нашу активність в прикордонні є брехнею. Наявність росіян зі сторони Білорусі є, але для вторгнення у них сил немає", — зазначив Андрій Коваленко.

Як відомо, міністерство оборони Білорусі заявило, що Україна нібито стягує війська до білоруського кордону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини