Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ сказали, через скільки часу почнеться війна, якщо зараз Україна погодиться на мир з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ сказали, через скільки часу почнеться війна, якщо зараз Україна погодиться на мир з РФ

Військові переконані, що «мир» з Росією не зупинить війну, вона неодмінно знову почнеться

сьогодні, 17:26
Поділіться публікацією:

Якщо війна проти Росії закінчиться на нинішній лінії фронту, конфлікт відновиться знову. Таку думку висловив командир 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Павло Розлач в інтерв'ю для ТСН.

У ЗСУ сказали, через скільки часу почнеться війна, якщо зараз Україна погодиться на мир з РФ

Війна в Україні

Зокрема, військовий зазначив, що як командир може погодитися на певні компроміси, але застеріг, що війна з Росією неминуче розпочнеться знову, якщо бойові дії припиняться на поточній лінії розмежування.

"У масштабах країни... я зможу прийняти певні умови. Але все одно маємо розуміти, що це буде певний проміжок часу, і до війни з Росією ми все одно повернемося. Це рік буде, два, може бути три, але ми все одно повернемося до війни з Росією. Не буде такого (що війна закінчиться) 200%. Я впевнений, що вони передохнуть, навчать війська, навчать молодших командирів, сержантів, наклепають техніки, снарядів, і буде новий виток", — сказав Павло Розлач.

Він також підкреслив, що вірить у перемогу України, однак зазначив, що швидкого завершення війни очікувати не варто.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що протягом останнього часу з’явилося багато інформації про те, що нібито Україна може погодитися на мир з Росією і навіть віддати їй тимчасово окуповані території, які буде повертати виключно дипломатичним шляхом.

Як кажуть військові, зараз Україна опинилася перед важливим вибором, продовжувати війну чи погодитися на мир. При цьому вони переконані, що справжнього миру не буде, і за таких умов Україна перестане існувати, як держава. Вони відзначають, що керівництво держави має зрозуміти, що попри різні політичні погляди зараз ми в одному човні і викидати за борт тих, хто має інші від капітана погляди на кут нахилу парусу це шлях до поразки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини