Головна Новини Суспільство Війна з Росією На кону життя нації: перед яким складним вибором опинилася Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

На кону життя нації: перед яким складним вибором опинилася Україна

Владу закликали не мріяти про американські гроші і не вірити в підтримку Заходу

сьогодні, 17:09
Поділіться публікацією:

Україна стоїть перед тим вибором, який визначить долю нації на віки вперед, вважає військовий, аналітик проекту "Левіафан" Микола Мельник. За його словами, цей вибір полягає в тому, чи продовжити битись, або спробувати домовитись і як завжди згодом втратити свою державу.

На кону життя нації: перед яким складним вибором опинилася Україна

Українці

Мельник каже, що з 1991 року Україна допустила ряд помилок. За його словами, перша помилка полягає у вірі в те, що незалежність можна здобути без бою.

"Ні. Історія нам просто дала шанс підготуватись до війни, але Україна і суспільство її не просто згаяли, вони самі знищували свою армію і ненавиділи тих, хто вказував на їх помилки", — відзначив Мельник.

Другою фатальною помилкою, на його думку, стало знищення власної зброї із розрахунком на наших "західних партнерів", які декларують підтримку України, але ведуть бізнес з Росією через треті країни.

"Американці допомагають збивати Ізраїлю ракети, що летять на їх Землю Обітовану, не тому, що вони добрі союзники, а тому, що якщо Ізраїль встане на межі існування, то в хід піде ядерна зброя, яка однозначно є у дітей Сіона", — підкреслив Мельник.

Третьою фатальною помилкою, на думку Мельника є те, що Україна орієнтується не на свої інтереси, а на сторонні сили.

"Наші керманичі мають зрозуміти. Не мрійте про американські гроші, вам вони не дістануться. Будуйте виробництво вже і зараз в ракетних шахтах Карпат, в бункерах і бомбосховищах міст, адже війна не закінчиться завтра. Підтримуйте національного виробника, бо тільки ми платимо справжні податки", — відзначив Мельник.

За його словами, керівництво держави має зрозуміти, що попри різні політичні погляди зараз ми в одному човні і викидати за борт тих, хто має інші від капітана погляди на кут нахилу парусу це шлях до поразки.

"Нам потрібна перемога, і ми можемо її здобути, через надлюдські зусилля через біль, і десятки тисяч смертей, легше аніж зараз не буде, але шанс є. Потрібно лише зрозуміти, що нам немає куди тікати", — додав Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україну змушують визнати поразку у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини