Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, якого сценарію найбільше боятися росіяни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, якого сценарію найбільше боятися росіяни на Донбасі

Вороги знають, коли на них починають полювати високоточні системи, зазначив речник Східного угруповання армії України Сергій Черевий

15 грудня 2022, 08:00 comments2836
Поділіться публікацією:

Чим більше в українських захисників водостічної зброї, тим більше страху в окупантів, бо вони найбільше не хотіли б втілення того сценарію, коли ЗСУ високоточною зброєю розіб'є всі логістичні шляхи та важливі військові об'єкти РФ на Донбасі. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "FreeДом" розповів речник Східного угрупування ЗСУ Сергій Черевий.   

У ЗСУ розповіли, якого сценарію найбільше боятися росіяни на Донбасі

ЗСУ. Фото: УНІАН

Спікер Східного угрупування ЗСУ зазначив, навіть із тією кількістю високоточної зброї, яка є на сьогоднішній день у наших воїнів росіянам дуже непросто, особливо вночі. Противник уже знає, що як тільки настає темний час доби, українська армія активно починає обстрілювати важливі цілі Російської Федерації.         

"Наші артилеристи, ракетні війська, вони на високоточних системах дуже сильно відпрацювали вже методику і по суті нічне полювання на їх склади, командні пункти, бази зберігання боєприпасів, воно фактично стало вже таким методично чітким, щоденним, і вони (Ред. – загарбники) цього дуже бояться", — зазначив Сергій Черевий.

Він додав, що найбільше росіяни бояться ударів HIMARS, де практично кожен постріл – це вражена якась важлива мета.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден погодиться передати Україні ППО Patriot, але перед цим озвучив головну умову

Також видання "Коментарі" повідомляло – останнє попередження для Кремля: про що говорить готовність Великобританії поставити Україні високоточну далекобійну зброю. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для нашого порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини