Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, яких фахівців зараз найбільше потребують в армії
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, яких фахівців зараз найбільше потребують в армії

Найбільш цінними в армії залишаються бійці піхоти, які йдуть уперед, які штурмують позиції ворога

29 січня 2024, 14:05
Поділіться публікацією:

В Україні вже майже два роки триває загальна мобілізація. Незмінно найпопулярнішими фахівцями в армії є піхота. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Радіо Свобода розповів командувач підготовкою Командування Сухопутних військ ЗСУ генерал-майор Віктор Ніколюк.

У ЗСУ розповіли, яких фахівців зараз найбільше потребують в армії

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Такі дані, напевно, було б некоректно озвучувати, але найбільш потрібні фахівці — це, звичайно, піхота. Це та піхота, яка йде вперед, яка штурмує, яка закріплюється в окопі, утримує позиції, та піхота заходить на ворожі позиції, відбиває ворога", — поінформував Ніколюк.

Генерал-майор додав, що найбільш масова підготовка у Сухопутних військах – це саме підготовка піхотинця. Водночас він наголосив, що дуже важливими є і безпілотники, і танкісти, і артилеристи, і мінометники і так далі.

"Але сьогодні – це піхота", — наголосив командувач.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава держави Володимир Зеленський очікує від військових закону про "справедливу мобілізацію". Наразі, за словами Зеленського, є багато питань до процесу мобілізації та завдання військових на всі питання знайти адекватні відповіді.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація із законопроєктом про мобілізацію, який більше місяця не могла ухвалити Верховна Рада, відправивши його в результаті на доопрацювання до Кабміну, продовжує розбурхувати українське суспільство. Військові закликають припинити "цирк" навколо ухвалення цього документа, наголошуючи, що армії потрібні новобранці. Нардепи обговорюють тему мобілізації жінок. Але віз поки й нині там. Портал "Коментарі" продовжує з експертами обговорення актуальної теми мобілізації та пристрастей навколо відповідного законопроєкту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 січня 2024, 14:15

Куди гвардія наступу поділась? Вже їй всьо як і велич корумпованого Фюрера? Зараз просто потрібне м'ясо, щоб тягнути час без будь-якої перспективи у майбутньому. Не переможуть так хоч понадкусіють, ще і час на розкрадання західних грошей залишиться.


Новини