Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, яке місто на Донбасі окупанти хочуть взяти до кінця жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, яке місто на Донбасі окупанти хочуть взяти до кінця жовтня

Російські війська хочуть захопити Бахмут до кінця жовтня

18 жовтня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не приховують того, що хочуть до кінця жовтня захопити Бахмут Донецької області. Перед російськими військовими таке завдання поставили російські генерали. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю медіаплатформі "Ми — Україна" розповіла заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У ЗСУ розповіли, яке місто на Донбасі окупанти хочуть взяти до кінця жовтня

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

При цьому заступник міністра наголосила, що росіянам поставили таке завдання вже вп'яте з початку повномасштабного вторгнення. Маляр нагадала, що загарбники вже кілька разів зміщували термін виходу на адміністративний кордон Донецької області.

За словами Ганни Маляр, окупанти мають план, що вони мають найближчими днями повністю взяти Бахмут, що в Кремлі представлять як чергову перемогу.

"Росіяни поставили своїм військам — вже вп'яте з початку повномасштабного вторгнення — термін, коли вони мають повністю вийти на адмінкордон Донецької області. Зараз у них план, що вони мають до кінця цього місяця повністю зайняти Бахмут", — сказала Ганна Маляр.

Заступник міністра визнала, що на сході зараз нестабільна ситуація. Найзапекліші бої відбуваються саме у районі Бахмута. Українським військовим дуже тяжко стримувати штурм окупантів. При цьому Ганна Маляр уточнила, що українські військові не стали в глуху оборону, а продовжують просуватися, але й окупанти не стоять на місці, які дійсно намагаються час від часу атакувати. Бахмут — одна з гарячок точок на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали головну мету російських атак іранськими дронами по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини