Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, як росіяни вирішують, куди бити ракетами і скільки часу їм потрібно на підготовку
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, як росіяни вирішують, куди бити ракетами і скільки часу їм потрібно на підготовку

Росії потрібен деякий час для підготовки масованих ударів, тому вона влаштовує їх один-два рази на тиждень

28 листопада 2022, 16:28
Поділіться публікацією:

Росія має перелік об'єктів в Україні, які можуть стати потенційними цілями для її нових ракетних ударів. Після кожної атаки в країні-агресорі аналізують свою роботу та вирішують, куди вдарити наступного разу. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ розповіли, як росіяни вирішують, куди бити ракетами і скільки часу їм потрібно на підготовку

Росіяни можуть завдати удару будь-коли. Фото: УНІАН

У ЗСУ зазначили, що загрози з боку Росії існують як із Чорного моря, так і з більш далеких рубежів.

"Ми не раз зазначали, що завдати удару вони можуть будь-коли. Питання в плануванні, організації, розвідці. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна, повторно завдавати удару по об'єктах критичної інфраструктури або вибрати новий ", — зазначив Ігнат.

При цьому, додав він, Росії потрібен деякий час для підготовки таких масованих ударів. Тому, як правило, вона робить їх один-два рази на тиждень.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російські загарбники випустили Україною понад 4 тис. різних ракет. При цьому до цього числа не входять ракети С-300, РСЗВ, а також авіаційні ракети різних типів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час звернення до співвітчизників президент Володимир Зеленський серед іншого сконцентрувався на стійкості українців – як на фронті, так і в тилу. І попередив, що російські терористи готують нові ракетні удари. Як з початку відвертого ракетного терору з боку РФ, який триває вже понад півтора місяця, себе виявили Україна та світ? Що не так із поставками нам сучасніших систем озброєнь? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини