Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, скільки ще може тривати війна з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, скільки ще може тривати війна з Росією

Генерал Віктор Назаров завив, що війна Росії проти України може тривати ще щонайменше один рік

2 березня 2023, 19:29
Поділіться публікацією:

Щонайменше ще один рік може тривати війна в Україні. Такий прогноз зробив головний радник головнокомандувача ЗСУ генерал Віктор Назаров,  в інтерв'ю Der Spiegel.

У ЗСУ розповіли, скільки ще може тривати війна з Росією

Віктор Назаров (фото з відкритих джерел)

"У лютому 2022 року я вже передбачав, що конфлікт триватиме щонайменше рік, а можливо, і більше. Зараз, за моїми оцінками, він триватиме ще щонайменше рік", — сказав він.

За словами генерала, щоб закінчилася війна, Україна має перемогти Росію на полі бою.

"Ми знаємо, що, враховуючи розміри Росії та її ядерну зброю, неможливо завдати їй повної поразки в сенсі беззастережної капітуляції. Але поразка на полі бою можлива. Питання полягає у відвоюванні територій на Азовському морі та Кримському півострові", — заявив Назаров.

 На його думку, повернути окуповані території вийде під час  великого контрнаступу.

"Як наш великий наступ у Харкові, де ми розгромили багато сил противника і звільнили велику територію. Або як наступ у Херсоні", — додав генерал.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що штурм Бахмуту супроводжується інформкампанією РФ. Через загострення битви за Бахмут російська пропаганда намагається деморалізувати українське суспільство. Про це, а також про основні російські наративи, повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр. Ворог запускає декілька наративів, спрямованих на деморалізацію нашого суспільства та військових. Зокрема: нібито Бахмут не має стратегічного значення і його оборона це нібито політичне рішення. Військові неодноразово пояснювали значення і задачі оборони Бахмуту. Рішення щодо ведення бойових дій приймає вище військове керівництво.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини