Головна Новини Суспільство Війна з Росією Штурм Бахмуту супроводжується інформкампанією РФ: наративи противника
commentss НОВИНИ Всі новини

Штурм Бахмуту супроводжується інформкампанією РФ: наративи противника

Рашисти хочуть деморалізувати українське суспільство

2 березня 2023, 16:11
Поділіться публікацією:

Через загострення битви за Бахмут російська пропаганда намагається деморалізувати українське суспільство. Про це, а також про основні російські наративи, повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр, передають "Коментарі".

Штурм Бахмуту супроводжується інформкампанією РФ: наративи противника

Битва за Бахмут триває

"Сьогодні спостерігається надмірна активізація російської інформаційної кампанії, яка супроводжує штурмування Бахмута, — написала в своєму телеграм-каналі Ганна Маляр. — Ворог запускає декілька наративів, спрямованих на деморалізацію нашого суспільства та військових. Зокрема: нібито Бахмут не має стратегічного значення і його оборона це нібито політичне рішення. Це не так. Військові неодноразово пояснювали значення і задачі оборони Бахмуту. Рішення щодо ведення бойових дій приймає вище військове керівництво. Дискредитують військове командування східного напрямку. Викладають фейкові документи нібито зі штабу на Сході.  З метою навіювання, демонструють "силу" окупантів і "слабкість" оборонців, розкриваючи нібито відомі їм плани щодо Бахмута обох воюючих сторін".

Нагадаємо, що в ЗСУ розповіли чи є рішення про виведення військ з Бахмуту, а український військовий назвав наступну можливу ціль противника. На його думку, наступним населенним пунктом після Бахмуту, на який націлилися рашисти, може стати Часів Яр.

Тим часом, в Держдумі закликали завершити "спеціальну військову операцію" та... оголосити Україні війну

"Жодних червоних ліній щодо України не залишилося. І нам потрібно закінчувати спецоперацію та розпочинати війну. Зі знищенням коштів та об'єктів комунікацій, з висвітленням доставок озброєнь, і зробити це треба було давно", — заявив член комітету Держдуми РФ із оборони Віктор Соболєв. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини