Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, що зміниться на фронті весною
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, що зміниться на фронті весною

Сили оборони мають намір використати прихід весни, щоби змінити ситуацію на фронті на свою користь, про це в ефірі телемарафону розповів начальник прес-служби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш

29 лютого 2024, 13:46
Поділіться публікацією:

Як повідомив Євлаш саме із настання весни можуть піднятися ґрунтові води, а це приведе своєю чергою до підтоплення окопів.

У ЗСУ розповіли, що зміниться на фронті весною

Весна на фронті

Проте як вважає військовий, таку ситуацію Сили оборони все ж можуть використати на свою користь. За його словами, окупантам через підтоплення територій буде важко йти у наступ із використанням важкої техніки такої як танки та бойові броньовані машини.

Окрім того, Євлаш вважає, що весняний час військові також можуть ефективно використати для облаштування своїх укріплень, адже на даний момент вони перебувають у стратегічній обороні.

Речник "Хортиці" також додав, що на даний момент завдання Сил оборони – сточити наступальний потенціал ворога на всіх напрямках. Тому треба використати весняний час на користь українських захисників.

І ще, Євлаш додав, що зараз українські військові на фронті очікують допомоги від західних партнерів у зброї, а також на підготовку українських резервів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів, що ситуація на фронті складна, особливо на Авдіївському напрямку. Попри втрати ворог не перестає проводити штурми. Як відзначив Сирський, його завданням є організація оборони, відбиття атак противника та повернення тих територій, які раніше ЗСУ змушені були покинути з тих чи інших причин.

Разом з тим, російський диктатор Володимир Путін повідомив, що на даний час війська окупантів мають перевагу на фронті. Вони "звільняють" території Донбасу. При цьому кремлівський диктатор вчергове заявив, що всі цілі так званої "спеціальної воєнної операції" в Україні будуть виконані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини