Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли про сигнал для партнерів під час масованої атаки РФ по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли про сигнал для партнерів під час масованої атаки РФ по Україні

У Повітряних силах вважають, що "об'єкт" над Польщею має стати знаком для партнерів, що ППО України потрібно ще посилювати

29 грудня 2023, 14:07
Поділіться публікацією:

Інцидент з об'єктом, який залетів у повітряний простір Польщі під час російської атаки 29 грудня, має стати ще одним сигналом для партнерів – Україні потрібно більше засобів ППО, щоб захищати себе та Європу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив спікер Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

У ЗСУ розповіли про сигнал для партнерів під час масованої атаки РФ по Україні

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

"Як бачите, величезні атаки (ворога – ред.), багато всього летить у повітрі, і такі випадки трапляються вже не вперше. Залітають навіть на територію Румунії, ракети та ударні БПЛА падають і уламки тощо. Також це відбувалося і на території Польщі минулого року. Тому це не є чимось новим. Внаслідок таких масованих атак (удар РФ з повітря 29 грудня був наймасовішим – ред.) таке може траплятися. Ворог атакує наші прикордонні території, зокрема й на заході. Це і Львівська область, і Франківська...", – наголосив Юрій Ігнат.

За його словами, це ще один знак та сигнал для наших західних партнерів, щоб посилити Україну необхідною кількістю коштів, щоб ми стали щитом між агресором та Європою, захистили і себе, і їх.

Зазначимо, у Польщі зафіксували появу "невідомого об'єкта", який залетів у країну з території України. Літаючий об'єкт, що рухався з величезною швидкістю, спостерігали жителі гміни Довгобичув у Люблінському воєводстві. Йдеться про околиці Пшеводува – саме в цьому селі рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з-за кордону. Інформацію про інцидент підтвердило Оперативне командування Збройних Сил Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому ракетний удар по Україні стався саме зараз: які цілі мав Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 грудня 2023, 14:23

Мабуть співпала що масований ракетний удар стався коли легітимний корумпований юдей на східну Україну завіз западенських нацистів облави влаштовувати на так званих ухилянтів. Юдейські нацисти опричники кадировці завжди знайдуть заробіток і вони затребувані. Западенських Львівських Тернопільських нацистів ще за спинами у загранотряди будуть ставити. Їм не звикати охоронцями концтаборів працювати і у в'язнів стріляти.


Новини