Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли про гучний провал окупантів на одному з напрямків
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли про гучний провал окупантів на одному з напрямків

Противник неабияк "отримав по зубах" на Вугледарському напрямку, поділився спікер Східного угруповання військ української армії

3 липня 2023, 12:35
Поділіться публікацією:

На Вугледарському напрямку російські загарбники вже кілька разів намагалися масовано штурмувати українські позиції, але всі спроби закінчувалися провалом для росіян. Не стала винятком і крайня спроба країни агресора просунутися на цьому напрямку. Після того, як ЗСУ відповіли потужним ударом, росіяни не думають про те, щоб знову йти в атаку. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Черевий.

У ЗСУ розповіли про гучний провал окупантів на одному з напрямків

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що у росіян залишилися недобитки, з якими навряд чи можна досягти серйозного успіху.

"Щодо атак, то ворог не проводить жодних атак у нашому напрямку, тому що, відверто кажучи, отримав дуже добре по зубах...", — зазначив Сергій Черевий.

Він додав, що ворогам у їхньому становищі невигідно зараз "піднімати голову".

"…У них там лишилися недобитки 155 бригади, і зараз там, мабуть, сколотили, знаєте, ...якесь угрупування з усіх недобитків, які були на цьому напрямку, — там 36 бригада і "рота-z". Але бачили на каналі "роти-z", що вони записують відео, що відмовляються виконувати бойові поставлені задачі", — поінформував Черевий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Пригожин припустився фатальної помилки під час бунту: що тепер чекає Вагнер і Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар РНБО України Олексій Данілов спрогнозував розпад РФ на низку республік. Це ж пророкує лідер "Клубу розсерджених патріотів", терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, один із лідерів т.зв. "російської весни" на Донбасі, учасник захоплення Слов'янська та Донецька. Як оцінюєте дані заяви та перспективи розпаду РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини