Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, де ворог цілодобово штурмує позиції Сил оборони. Чи має успіхи
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, де ворог цілодобово штурмує позиції Сил оборони. Чи має успіхи

Російські загарбники і далі намагаються взяти штурмом позиції Сил оборони в районі Авдіївки. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький

19 березня 2024, 15:38
Поділіться публікацією:

Як повідомив Сергій Цехоцький, ворог атакує позиції Сил оборони цілодобово. Зокрема, за його інформацією, на напрямку Новобахмутівка-Очеретине окупанти проводять дії, мета яких перешкодити перегрупуванню українських військових.

У ЗСУ розповіли, де ворог цілодобово штурмує позиції Сил оборони. Чи має успіхи

Війна в Україні

Разом з тим, додає військовий, на напрямках Невельске-Піски-Нетайлове загарбники намагаються проводити наступальні дії. А от в напрямку Тоненького, підкреслює Цехоцький, противник намагається дійти до якихось будівель, щоб там спробувати закріпитися. Всі ці дії відбуваються цілодобово.

При цьому Цехоцький розповів, що російські окупанти наразі припинили використання техніки на цьому напрямку, її використання українську захисники не спостерігали протягом трьох останніх діб. Як відзначив військовий, цьому є кілька пояснень. По-перше, це погода, яка не дозволяє використовувати техніку. По-друге, українські військові після виходу з Авдіївки зумінили закріпитися на нових позиціях і пристрілятися. Тобто, додав Цехоцький, військові знають звідки можуть з’явитися загарбники і можуть цьому ефективно протидіяти.

За його словами, для окупантів їх штурмовики є розмінною монетою, і ті знають, що будуть знищені Силами оборони. Проте, стверджує Цехоцький, керівники цих груп мають наказ від командирів у разі відмови виконувати завдання знищувати особовий склад на місці.

Окрім того, Цехоцький розповів, що військові частини на Авдіївському напрямку активно працюють над ліквідацією пунктів управління російських безпілотників.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники тероризують мешканців Сумської області, обстрілюючи їх ракетами та керованими авіабомбами. За словами місцевих мешканців, росіяни влаштували в області справжнє пекло. Про те, що загарбники займаються звичайним терором, говорять і експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини