Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, чому ворог продовжує наступати, попри шалені втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, чому ворог продовжує наступати, попри шалені втрати

Окупантів залякують розстрілами за відмову іти на штурм

8 березня 2024, 19:44
Поділіться публікацією:

Командування російських загарбників регулярно залякує розстрілами та навіть розстрілює своїх підлеглих, стимулюючи їх продовжувати наступальні дії на Авдіївському напрямку, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

У ЗСУ розповіли, чому ворог продовжує наступати, попри шалені втрати

РФ продовжує наступати поблизу Авдіївки. Фото з відкритих джерел

"Щоби окупанти йшли на штурми на Авдіївському напрямку, їхні командири постійно погрожують їм розстрілами. Розстріли там, як "добрий день". Командному складу необхідно шукати мотивацію. А, як відомо, найкраще росіян мотивує насилля", — повідомив офіцер ЗСУ.

Разом з тим, за словами Максима Жоріна, втрати російських окупантів на Авдіївському напрямку настільки великі, що, попри насилля та розстріли, вони все одно відмовляються продовжувати наступальні дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора. За словами військового експерта Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні. Він зазначив, що російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зниження зацікавленості з боку США у військовій присутності в Європі відкриє нові можливості для Франції — вона може стати центром формування ядерної безпеки на європейському континенті, вважає політолог Ігор Чаленко. Франція також може ініціювати створення європейської армії на тлі зростаючої загрози з боку Росії, а ядерна зброя може стати інструментом, який допоможе Парижу впроваджувати ідею такої армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 березня 2024, 20:15

Кількість переможної брехні ім.Геббельса така, що вони самі заплутались і не встигають збудувати структуровану, узгоджену між собою лінію віртуального "Інформаційного спротиву". Як розпиляли гроші, а так і не побудували оборонні лінії. Згадати звіти Корбана з Філатовим та подібну орду юдейців, що в них все побудовано. Через 2 роки нам показують щойно почате будівництво на ділянці 100кв.м. Так і тут. То їх загороджувальні загони женуть у наступ. Але на жодному з тисяч відосиків, жодного разу так і не показали ці загони. Хоч би схематично показали, а як можливо "загородити", коли штурмують малими групами розтягнутими на лінії у кілька десятків кілометрів. То їх розстрілами примушують, але вони все одно відмовляються. Тоді звідкіля всі ці м'ясні шалені штурми, якшо навіть під розстрілами відмовляються? Вся недокраїна на обрізаній брехні.


Новини