Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Розгром ЗСУ за рік": стали відомі стратегічні плани армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розгром ЗСУ за рік": стали відомі стратегічні плани армії РФ

РФ накопичує резерви для продовження наступу

8 березня 2024, 00:35 comments1984
Поділіться публікацією:

Російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора.

"Розгром ЗСУ за рік": стали відомі стратегічні плани армії РФ

Росія продовжує наступ. Фото з відкритих джерел

За словами військового експерта російської опозиційної "Нової газети" Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні.

"Один сказав: повний розгром ЗСУ, якщо все піде так, як зараз іде, можливий протягом року. А другий сказав: протягом року-півтора. Але всі вони зробили застереження: якщо не втрутяться якісь політичні процеси", — розповів Валерій Ширяєв.

За словами експерта, російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що своєю заявою про можливість відправлення до України іноземних військовослужбовців президент Франції Еммануель Макрон показав відсутність єдності у Європі, вважає військовий експерт Микола Бєлєсков. За словами експерта, президент Франції — людина крайнощів, яка довго виступала за перемовини з РФ, а тепер підтримує найрадикальніші рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський актор, відомий адепт диктатора Володимира Путіна та прихильник вторгнення РФ в Україну Іван Охлобистін несподівано заявив, що внаслідок російської агресії захоплені території Донецької області перетворилися на справжній смітник. За словами Івана Охлобистіна, російська влада відправляє на Донбас акторів, політиків, коміків та блогерів, щоби вони спокутували провину перед Кремлем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини