Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, чому окупанти починають ретельно економити снаряди
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, чому окупанти починають ретельно економити снаряди

Наразі на рівні 80 обстрілів на добу вони використовують до 300 снарядів, а раніше ця кількість становила 500

19 серпня 2023, 10:40
Поділіться публікацією:

Російські загарбники розуміють, що у них вже почалися серйозні проблеми з логістикою. Тепер у них не залишається іншого вибору, окрім як починати ретельно економити снаряди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

У ЗСУ розповіли, чому окупанти починають ретельно економити снаряди

Росія починає заощаджувати снаряди. Фото: Міноборони Російської Федерації

"Справді, відбивається на їхніх (росіян – ред.) діях брак логістичний. Коли вони справді відчувають непідвезені снаряди, і починають ретельно економити. Ми це бачимо", — заявила Наталія Гуменюк.

За її словами, те, що окупантам не вистачає снарядів, відчувається за кількістю обстрілів. Були дні, коли росіяни лише 40 разів обстрілювали території. Тепер вони знову намагаються підтягнути цей показник хоча б до 80 обстрілів на добу.

Наталія Гуменюк також наголосила, що варто звернути увагу не лише на кількість обстрілів, а й на кількість снарядів, якими вистрілює ворог. Якщо раніше з 70-80 обстрілів Росія випускала до 500 снарядів, то при такій кількості обстрілів окупанти випускають до 300 снарядів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 серпня 2023, 09:54

У ворога таки серйозні проблеми а ви досі тягнете? Війна - це бізнес? Бізнес квітне і масштабується розрахований на багато років?


Новини