Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розкрили тактику ворога на Харківському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розкрили тактику ворога на Харківському напрямку

Окупанти не змогли нічим здивувати, застосовуючи на Харківщині таку саму тактику. що і на інших ділянках фронту

15 травня 2024, 13:30 comments1577
Поділіться публікацією:

Російсько-українська війна продовжується, і РФ продовжує атакувати позиції українських захисників на Харківському напрямку. Як передає портал "Коментарі", про подробиці дій окупантів на цій ділянці фронту в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин.

У ЗСУ розкрили тактику ворога на Харківському напрямку

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Тактика ворога незмінна, така сама, як і на інших напрямках, на інших ділянках фронту ворог це вже застосовував. Малими штурмовими групами ворог заходить, щоб вони десь закріпилися, а потім уже заводить підрозділи на бронетехніці. На Харківському напрямку ворог задіє ці малі піхотні групи, завданням яких є закріпитись біля населених пунктів", — зазначив Волошин.

Він також додав, що безпосередньо для атак РФ не використовує бронетехніку, віддаючи перевагу мобільності штурмових груп.

За словами військового, окупанти намагаються завозити особовий склад цих малих груп та боєкомплект на малогабаритній, автомобільній техніці. Наприклад, використовують баггі, кілька таких вже знищено. Вони цих баггі намагаються заїжджати, розосередитися біля. Їх підтримує артилерія і далі заїжджає бронетехніка. Проте, Сили оборони України використовують БПЛА, за допомогою яких намагаються знищувати такі колони із бронетехнікою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують просуватися вперед на Харківському напрямку, окупуючи нові села та наближаючись до міста Вовчанська. На Заході військові експерти, деякі політики та аналітики все частіше стали визнавати, що припустилися величезної помилки, затягуючи з наданням допомоги Україні через побоювання, що це викличе нову ескалацію з боку Росії. Путін і так постійно "ескалює", у тому числі змітаючи ракетами та дронами українські міста та інфраструктуру. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини