Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розкрили результати атаки на Севастополь
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розкрили результати атаки на Севастополь

Минулої доби було вражено не лише один командний пункт, було завдано серйозного пошкодження системи захисту на кримському півострові

5 січня 2024, 12:05 comments3594
Поділіться публікацією:

Внаслідок атаки Збройних сил України на військові об'єкти росіян у тимчасово окупованому Севастополі 4 січня було вражено не лише командний пункт, а й завдано серйозних пошкоджень системі захисту загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "Суспільне. Спротив" розповіла речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ розкрили результати атаки на Севастополь

Атака на Севастополь. Фото: з відкритих джерел

"Не тільки один командний пункт вражений, справді потужна бойова робота відбулася минулої доби, в тому числі і завдано серйозного пошкодження системи захисту на кримському півострові", — розповіла Гуменюк.

Вона уточнила, що це вже не перше пошкодження, яке змушує окупантів серйозно переформатувати систему свого захисту. Зараз у росіян знову спостерігається та сама істерія з переміщенням, намагаються маневрувати та розміщувати як самі системи захисту, так і об'єкти, які вони захищають в інших місцях.

Також Гуменюк розповіла, що нещодавно російські військові передислокували пускові майданчики для "Шахедів". Якщо раніше використовували переважно мис Чауда, кілька потужних попередніх атак ЗСУ фіксували пуски з-під Балаклави.

"Саме в тому напрямку й працювали Сили оборони, щоб не відчував себе ворог так безпечно на цих територіях і пам'ятав завжди, що Крим – це Україна, і ми за неї боремося", — наголосила вона.

Спікер також вважає, що вибухи поблизу Кримського мосту — це більша димова завіса, "спроба захистити цей зайвий конфігуративний об'єкт".

"Але все ж таки, найбільше занепокоєння та побоювання за його долю небезпідставні — наша бойова робота триває, об'єктів там ще багато над якими нам варто попрацювати. І за кожним потужним результатом, якщо він буде гідний оголошення, ми обов'язково повідомлятимемо", — зазначила Гуменюк. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти відмовляються йти на штурми і тікають із окопів: ЗСУ назвали напрямок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Грэг

7 січня 2024, 20:15

Надо разбить ж/д вокзал в Керчи, кот.ведёт на крымский мост, и кацапне этот мост станет пустой безсмысленной забавой!...


Новини