Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому в Мелітополі окупанти повторюють сценарій своєї втечі з Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому в Мелітополі окупанти повторюють сценарій своєї втечі з Херсона

Зараз російські окупанти намагаються облаштувати лінії оборони у глибшому тилу.

20 грудня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Виходячи з тих дій, які проводять російських загарбники у тимчасово окупованому Мелітополі, можна дійти висновку, що вони діють за тим самим сценарієм, що й у Херсоні перед масовим відступом. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "24 канали" розповіла голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ пояснили, чому в Мелітополі окупанти повторюють сценарій своєї втечі з Херсона

Карта. Фото: з відкритих джерел

Керівниця прес-центру нагадала, що на Херсонському напрямку росіяни теж спочатку скупчувалися біля Херсона, а потім відступали, по дорозі крадучи все, що бачили та могли забрати.  

За словами Наталії Гуменюк, приблизно також росіяни діють і в Мелітополі, що для російських людей властиво, коли вони наступають на ті самі граблі.                                                                                  

"Вони спочатку збиралися навколо Херсона, будували, потім вони повідомляли, що залишають деякі населені пункти, потім готувалися до вуличних боїв, потім розповідали, що все ще не втрачено, потім починали виносити з банків та інших установ те, що вважали за цінне", – – розповіла Гуменюк.

Вона зазначила, що єдине, що зараз роблять росіяни дуже професійно – це облаштують лінії оборони в глибокому тилу, а потім звітують про виконану роботу начальству.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у вівторок, 20 грудня, виповнюється 300 днів із початку широкомасштабного російського вторгнення. Які основні висновки можна зробити на цьому етапі? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини