Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому РФ вже другу ніч поспіль використовує невелику кількість ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому РФ вже другу ніч поспіль використовує невелику кількість ракет

Ворог поступово методично утримує Україну та Сили оборони у напрузі, знищуючи нашу громадянську інфраструктуру

28 серпня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Російські терористичні війська вже другу ніч поспіль дотримуються тактики, коли використовують обмежену кількість ракет для обстрілу української території. Таким чином, противник поступово методично тримає нашу країну та Сили оборони у напрузі, завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ пояснили, чому РФ вже другу ніч поспіль використовує невелику кількість ракет

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

"У них (Ред. — росіян) є свої певні завдання, цілі, об'єкти, які вони намагаються вразити та знищити. Цього разу на Полтавщині. Це цивільний об'єкт, а туди направили ракети з Чорного моря", — вважає речник.

За словами Ігната, російським військам поставлене завдання – не припиняти обстріл циільної інфраструктури України. Це, звичайно ж, не має жодного відношення до ситуації на полі бою і не може призвести до перелому у війні. Головне завдання тут інше – створити панічні настрої всередині України, постійно тримати наше суспільство у напрузі.

"Ми бачили це з портами на Одещині та інших регіонах. Зерно та інше продовольство. Ось і обличчя Росії, яка влаштувала тут не один голодомор. Зараз вона продовжує цю роботу. Минулого року це була енергетика. А зараз уже продовольчий сектор", – заявив Юрій Ігнат.

Він наголосив, що РФ намагається знищувати нашу економіку і таким чином впливати на психологічний стан українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міністерство оборони Росії може бути зацікавленіше у смерті ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, ніж російський диктатор Володимир Путін. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло, що змусить Путіна піти на компроміс у війні – які ризики нової мобілізації в РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини