Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ пояснили, чому Бахмут та Вугледар такі важливі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ пояснили, чому Бахмут та Вугледар такі важливі

Російським військам важливо прорвати оборону ЗСУ в районі Бахмута та Вугледару

26 січня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам  необхідно зробити прорив в лінії  оборони  українських Збройних сил під  Бахмутом та Вугледаром, аби  просунутись вперед, в напрямку  Слов'янська, Краматорська та Покровська.

У ЗСУ пояснили, чому Бахмут та Вугледар такі важливі

Бої за Бахмут та Вугледар (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  спікер Східного угруповання військ ЗСУ, полковник Сергій Череватий.

Як стверджує представник Східного угрупування ЗСУ, військово-політична верхівка Кремля поставила собі за ціль, — загарбати  Луганський та Донецький  регіон, щоб представити  цей успіх,  як проміжну ціль згадуваної ними "СВО". Проте, щоб досягнути такої мети, загарбникам потрібно  прорватись через лінію  української  оборони  біля  Бахмута та Вугледара.

"Ворог дуже вдало вів інформаційні операції з метою вкинути збентеження і зневіру в наше суспільство і підняти настрій у російському суспільстві", — підсумував  Череватий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські військові вже планують наступний крок у боротьбі проти Росії. Дипломати та політики хочуть отримати від країн Заходу винищувачі, які можна використовувати проти російської агресії.Після перемовин в Рамштайні, здавалось, що танки в Україну не потраплять найближчим часом, проте Німеччина та США оголосили, що вони готові надати свої танки українським військовим. Наступним кроком для України буде отримання винищувачів. Про це заявляли як українські, так і закордонні чиновники. Проте на початку війни під забороною та червоними лініями були пускові установки HIMARS, які ЗСУ отримали в середині літа, а у 2023 році Україна змогла домовитись про танки. Politico стверджує, що на початку війни західні союзники домовились не надавати усю зброю для України, щоб не отримати потужної відповіді з Росії.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини