Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО)

Удар прийшовся точно по казармах та військовій техніці росіян

17 серпня 2022, 15:12 comments1518
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили базу російських військових у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ та Держприкордонслужба у Telegram.

У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО)

База росіян у Новій Каховці. Фото: із відкритих джерел

"За попередньою інформацією, це відеопідтвердження точного "куріння у невстановленому місці", яке знаходиться у Новій Каховці", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

У повідомленні йдеться, що разом із технікою українські воїни знищили щонайменше 12 загарбників.

Стратком також опублікував відео, зняте російськими солдатами, на якому один з російських військових каже, що "били чітко по нам". Це ще раз підтверджує професіоналізм та ювелірну роботу українських військових.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мешканцям турецьких регіонів, що межують із Сирією, через гучномовці повідомили про початок "воєнної операції" проти курдських воєнізованих формувань. Також є дані, що турецька авіація завдала ударів по цілях на території Сирії. Про що кажуть такі дії Туреччини? Як події можуть розвиватись далі? Чому те, що відбувається, важливо і для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в інтерв'ю виданню The Washington Post (WP) президент Зеленський назвав причину, через яку чиновники не попередили українців заздалегідь про фактично невідворотне вторгнення Росії. Крім того, у WP вийшла стаття, в якій повідомляється, що Зеленський підозрював, що деякі лідери Заходу хотіли його втечі з Києва після початку російської агресії (що дозволило б РФ створити в Києві маріонетковий уряд, який би прийшов до врегулювання ситуації шляхом переговорів із країнами НАТО). Як оцінюєте дані одкровення та матеріали? Чому вони з'явилися саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО) - фото 2
У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО) - фото 3
У ЗСУ показали, що залишилося від бази окупантів у Новій Каховці (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини