Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали три області, де може відбутися нове вторгнення росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали три області, де може відбутися нове вторгнення росіян

Повторне вторгнення з боку Білорусі може статися через спробу агресора перерізати Україні шляхи постачання західної зброї.

13 жовтня 2022, 14:25 comments3887
Поділіться публікацією:

Українські захисники активно готуються до можливого нападу російських військ із території Білорусі через Житомирську, Рівненську та Волинську області. Рівненська та Волинська області не були атаковані у перший місяць повномасштабного вторгнення. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю, яке транслювалося під час загальнонаціонального телемарафону, розповів командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У ЗСУ назвали три області, де може відбутися нове вторгнення росіян

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Генерал-лейтенант зазначив, що агресор розуміє, яку важливість мають для ЗСУ постачання новітнього західного озброєння від союзників. Тому хоче перервати ці ланцюжки. При цьому Сергій Наєв зазначив, що для української армії такі завдання країни-агресора не є новиною і чітке розуміння, як діяти у разі таких спроб росіян.               

"Це одне із завдань агресора — перервати нам шляхи постачання західної зброї, яку ми отримуємо від наших партнерів. Такі питання відпрацьовувалися ще у мирний час, до початку повномасштабної агресії, відповідно, ми розуміємо, як діяти, і вживаємо тих заходів, які необхідно вжити", — сказав Сергій Наєв.

Варто зазначити, що російські війська вже використали територію Білорусі, щоб окупувати Київську та Чернігівську області. Тоді вони прорвалися саме у ці галузі. Але утримати контроль не зуміли. ЗСУ вибили окупантів зі своїх територій.           

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори між Києвом та Москвою: що має статися, щоб вони відновилися. Експерти розібралися у ситуації спеціально для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини