Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали причину затишшя на морі: до чого готується ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали причину затишшя на морі: до чого готується ворог

У ОК "Південь" розповіли, що Росія шукає нову тактику ракетних ударів по Україні

24 лютого 2023, 15:34 comments2420
Поділіться публікацією:

Те, що ворог зараз не виявляє активності в Чорному морі – не причини сильно радіти. Швидше за все це свідчить, що російські військові шукають нову тактику дій, можливе застосування дронів Shahed протягом дня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ назвали причину затишшя на морі: до чого готується ворог

Корабель. Фото: GETTYIMAGES

"Не спостерігаючи активності в морі, ми можемо сказати, що вони вишукують нову тактику. Цілком ймовірно застосування "Шахедів" сьогодні протягом дня абсолютно не виключена і ракетна атака. Крім того, можемо сказати, що, усвідомлюючи, що ми зосереджені на датах" 23-24 лютого, ворог може зачекати на цей період і завдати удару, коли нібито всі видихнуть і скажуть: усі, річниця пройдена, далі за звичним графіком. Цілком ймовірно, що вони можуть дочекатися і цього періоду, як момент психологічного тиску", – зазначила Наталія Гуменюк.

Крім того, вона додала, що корабельне угруповання РФ у Чорному морі скоротилося на ще одну одиницю. За її словами, кораблі перебувають у пункті базування, де ховаються від шторму.                                                           

Також видання "Коментарі" повідомляло – у п'ятницю, 24 лютого 2023 року, виповнюється рівно рік із початку широкомасштабної російської агресії проти України. Глава української держави Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників із потужним посланням, а експерти поділилися з виданням "Коментарі" головними висновками та прогнозами через рік відкритого вторгнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:11

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:----- https://e.vg/lera98


Новини