Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали один із напрямків, де росіяни намагаються контратакувати
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали один із напрямків, де росіяни намагаються контратакувати

Ворог також дещо зменшив застосування авіації на цьому напрямі

31 серпня 2023, 13:04 comments1301
Поділіться публікацією:

Цими днями на Таврійському напрямку дещо знизилася активність бойових дій. Незважаючи на це, окупаційні війська намагаються вести локальні контратаки, проте ці спроби безуспішні. Як передає портал "Коментарі", спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

У ЗСУ назвали один із напрямків, де росіяни намагаються контратакувати

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"В районі Верхового ворог намагався контратакувати, в районі Старомайорського. Продовжує своїх намагання безуспішні в районі Мар’їнки. Біля Авдіївки на даний час ми ворога заспокоїли", — розповів Олександр Штупун.

Спікер наголосив, що під час цих контратак росіяни втрачають значну кількість техніки та особового складу.

Олександр Штупун додав, що противник також дещо зменшив і застосування авіації на цьому напрямку. Представник прес-центру бачить кілька причин, через які росіяни вдаються до таких дій. Першою з них є зменшення кількості боєприпасів, склади з якими активно знищують українські захисники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини