Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали недоліки нового закону про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали недоліки нового закону про мобілізацію

Закон не передбачає суттєвого покарання для ухилянтів

11 квітня 2024, 23:06
Поділіться публікацією:

У новому законі про мобілізацію немає дієвих норм про покарання для ухилянтів, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

У ЗСУ назвали недоліки нового закону про мобілізацію

Рада посилила мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Коротко про ухвалений закон. На мою особисту думку, він мав бути більш жорстким. Особливо у частині відповідальності ухилянтів, бо зараз у законі взагалі немає дієвих норм", — наголосив офіцер ЗСУ.

На думку Максима Жоріна, також варто більш суттєво знизити призовний вік, а не до 25 років, оскільки "військо потребує молодих здорових людей".

"На своєму власному прикладі та на прикладі бійців Третьої штурмової можу сказати, що молоді люди воюють з іншою енергію. До того ж, вони вже виросли в інший час, на інших прикладах та мають мотивацію", — відзначив військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що без допомоги США вже через кілька тижнів російська армія зможе використовувати десять артилерійських снарядів проти одного снаряду з боку України. "Суворість цього моменту неможливо переоцінити. Програє та сторона, яка не може стріляти у відповідь. Ставки дуже високі. Росія не демонструє ознак для припинення агресії та не має наміру зупинятися на Україні. Росія становить хронічну загрозу", — заявив американський генерал.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у 2024 році в Україні неможливі вибори, а тому всім політикам необхідно припинити думати про них, вважає політолог Ігор Рейтерович. "Офіс президента не повинен думати про те, як провести вибори, поки Володимир Зеленський очолює політичні рейтинги. Зараз потрібно зрозуміти одну просту річ, що у 2024 році ніяких виборів не буде. Цього року вибори неможливі", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини