Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали найважчий місяць 2023 року
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали найважчий місяць 2023 року

У ЗСУ розповіли про штурми росіян на Таврійському напрямі

28 грудня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Грудень став найважчим місяцем за весь 2023 рік. Причина – постійні штурми російських окупантів у районі Мар'їнки та Авдіївки. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Олександр Штупун.

У ЗСУ назвали найважчий місяць 2023 року

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Найважчий місяць, на мою особисту думку, останній. Тому що ворог увесь час штурмує Мар'їнку, Авдіївку, зазнає значних втрат, але суне вперед і намагається взяти або до кінця року, чи є якийсь інший термін. Але я вважаю, що за кількістю атак, за тиском на наші підрозділи — останній місяць цього року найважчий", — зазначив Штупун.

Військовий також прокоментував заяви окупантів про нібито захоплення Мар'їнки. Він зазначив, що у повністю зруйнованому місті на півночі ще знаходяться українські підрозділи, тож пропаганда противником – це один, а реальність – зовсім інше.

"Поки що ворог продовжує обстрілювати наші підрозділи з артилерії. Далі він намагається більше тиснути вже на Новомихайлівку", — зазначив речник.

Як повідомив Штупун, на Таврійському напрямку за минулу добу російські окупанти збільшили кількість авіаударів, а порівняно з позаминулою вдвічі зросло застосування дронів-камікадзе — майже до сотні.

"На чотирьох напрямках зафіксовано скидання керованих авіабомб, тобто, по всій лінії бойового зіткнення ворог активізував авіацію. Основні зусилля противник зосереджував на веденні наступальних і штурмових дій на Авдіївському, Мар'їнському та Запорізькому напрямках. Продовжує активні піхотні атаки при підтримці", – розповів спікер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти планують підготувати ДРГ: у Буданова назвали напрям, де варто чекати на провокації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини