Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали наслідки удару по російському ракетоносію в Керчі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали наслідки удару по російському ракетоносію в Керчі

Попередньо, пошкодження ракетоносія досить суттєві

6 листопада 2023, 09:00 comments2181
Поділіться публікацією:

Один із найсучасніших кораблів Чорноморського флоту РФ — носій крилатих ракет "Калібр", який був пошкоджений на суднобудівному заводі "Залив" в Керчі напередодні, не зможе виходити на бойове чергування найближчим часом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

У ЗСУ назвали наслідки удару по російському ракетоносію в Керчі

У ЗСУ назвали наслідки удару по російському ракетоносію в Керчі

У ЗСУ наголосили, удар по Керченському суднобудівному заводу був потужним, вдалим і абсолютно законним, оскільки це потужності, які забезпечують боєздатність ворога.

"Наскільки пошкоджено сучасний ракетоносій, ми поки що не маємо повноцінної інформації. Але попередньо за тими знімками, які ми бачили, пошкодження досить суттєві. Це означає, що найближчим часом цей ракетоносій не буде долучатися до несення служби однозначно", — сказала вона.

За словами Гуменюк, зараз у Чорному морі не зафіксовано жодного ворожого ракетоносія, який би знаходився на бойовому чергуванні, оскільки на морі потужний шторм.

"Але пам'ятаємо, що ворог може застосовувати рекетоносії навіть із бухти, де вони ховаються від шторму", — зауважила вона.

Зазначимо, 4 листопада у тимчасово окупованій Керчі пролунали вибухи. Згодом з'явилася інформація про задимлення в районі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі. "Димило" і біля Кримського мосту.

Згодом командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив успішне влучення у російський корабель-носій крилатих ракет "Калібр" біля окупованої Керчі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удар по Керчі: в Інституті вивчення війни оцінили наслідки для окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини