Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали напрям, де знищили понад сотню окупантів із технікою
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали напрям, де знищили понад сотню окупантів із технікою

За останню добу втрати ворога на Таврійському напрямку становили 307 осіб

7 вересня 2023, 12:30 comments1815
Поділіться публікацією:

На Таврійському напрямку українські захисники за добу знищили 114 російських загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

У ЗСУ назвали напрям, де знищили понад сотню окупантів із технікою

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Загалом, за минулу добу ворог 26 разів атакував наші позиції і здійснив 780 обстрілів, завдав один ракетний та 21 авіаудар. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського спрямування протягом доби виконали 1 тис. 527 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога склали 307 осіб (безповоротні – 114, поранені – 187, полон – 6)”, – йдеться у повідомленні.

Також, за його словами, на цьому напрямі ЗСУ знищили 59 одиниць військової техніки противника.

Зокрема, як уточнив командувач, один танк, 13 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, один ПТРК, два ЗПГ, 30 БПЛА, шість одиниць автомобільної техніки.

"Також було знищено три склади боєприпасів ворога", — додав Тарнавський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує лякати Україну ядерною зброєю, завдавати масованих ракетних і дронових ударів, зачіпаючи іноді навіть територію країн НАТО, на що ті зачиняють очі. Секретар РНБО України Олексій Данілов фактично звинуватив західних політиків у тому, що їхня політика поступок РФ, відсутність жорсткості призвели до широкомасштабної війни, яка другий рік триває в Україні. Про що говорять дії Заходу зараз, коли йде 561-й день відкритої російської агресії проти України? Як змінювалася/може змінитись позиції зарубіжних партнерів нашої країни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини