Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали мету нових ракетних ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали мету нових ракетних ударів по Україні

Гуменюк озвучила мету ракетних атак, які відбулись останніми днями в Україні.

1 травня 2023, 17:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія за три дні двічі здійснили масові ракетні удари по Україні. Речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, вважає, що у росіян з’явилась нова мета. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням 24 канал.

У ЗСУ назвали мету нових ракетних ударів по Україні

Російська ракета. Фото з відкритих джерел

Наталія Гуменюк повідомила, що російські окупанти завдають ударів по різних територіях України, ставлячи собі за мету знайти логістичні маршрути, якими рухається та постачається військова техніка.

"Росіяни намагаються вишукувати логістичні маршрути й логістичні центри. Але енергетику вони не залишили", — говорить речниця ОК "Південь".

Гуменюк додає, що у Росії скрутна ситуація з ракетами і Кремль накопичував свій ракетний потенціал спеціально для контрнаступу. Своїми обстрілами вони намагаються показати свою силу хоч десь, адже успіхи на фронті відсутні в російської армії.

Речниця ОК "Південь" зауважила, що росіяни загалом не змінили тактику ракетних ударів, однак значно зменшилась кількість ракет. Раніше російські війська обстрілювали 40-90 ракетами, а сьогодні використовують 10-20 ракет. А аналіз уламків показав, що ці ракети були створені нещодавно. Таким чином росіяни продовжують будувати ракети, однак в уповільненому режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Наталія Гуменюк заявила про успіхи Збройних сил України на лівому березі Херсонської області. Українські військові знищили кілька десятків одиниць російської техніки.

Також "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ назвали кількість російської техніки поблизу Бахмута. За словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого це більше ніж армії Чехії або Угорщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини