Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали головну причину, чому росіяни почали успішно йти вперед у Донецькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали головну причину, чому росіяни почали успішно йти вперед у Донецькій області

Без достатньої кількості піхоти ЗСУ й надалі можуть втрачати позиції.

сьогодні, 14:47
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська серйозно просунулися на Донеччині, оскільки у Збройних силах України серйозно не вистачає піхоти. Як передає портал "Коментарі", таку думку в ефірі каналу "Еспресо" висловив військовий із Горлівського напрямку Євген Ієвлєв.

У ЗСУ назвали головну причину, чому росіяни почали успішно йти вперед у Донецькій області

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Без піхоти позиції не втримуються… Повірте, на тих рубежах, де ворог просунувся, спалено дуже багато техніки. Це серйозний удар для російської армії. Але ключове питання: якщо немає піхоти, то хто буде тримати рубежі?", — зазначив захисник.

На його думку, через нестачу піхоти росіяни можуть дедалі більше зрушувати лінію фронту. Військовий вважає, що треба наголосити на мобілізації.

"Всі кажуть, що росіяни зробили щось нове на фронті, що вони мали таку динаміку на Донеччині, яку ми могли спостерігати з квітня після боїв за Авдіївку. Нічого надзвичайно нового там не було. Проблема полягає виключно в тому, що у нас дуже серйозна нестача піхоти", — наголосив Євген Ієвлєв.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські війська справді вийшли з Вугледару Донецької області. Метою було збереження особового складу та бойової техніки. Про це йдеться у повідомленні оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" у Telegram.

У повідомленні йдеться, що, зазнавши великих втрат внаслідок тривалих боїв, противник не залишив спроб захопити Вугледар.

"У спробі за будь-яку ціну взяти місто під контроль зумів направити резерви для проведення флангових ударів, які виснажили оборону підрозділів Збройних сил України. Внаслідок дій противника виникла загроза оточенню міста", — йдеться у повідомленні.

Для збереження життів українських військових та техніки командування надало дозвіл на виведення сил із Вугледару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини