Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ говорять про масовані штурми росіян двох населених пунктів на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ говорять про масовані штурми росіян двох населених пунктів на Донбасі

За інформацією ЗСУ, окупанти сконцентрувалися на Авдіївці та Новомихайлівці

20 січня 2024, 14:35 comments5265
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська зосередилися на штурмах Авдіївки та Новомихайлівки на Мар'їнському напрямку. Загарбники атакують, практично не задіявши техніку. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування, полковник Олександр Штупун.

У ЗСУ говорять про масовані штурми росіян двох населених пунктів на Донбасі

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Він зазначив, що російські окупанти не завдали жодного авіаудару за вчора, але здійснили три ракетні удари із ЗРК С-300 по Донецькій області і продовжують активно застосовувати артилерію. Перед цим росіяни тиждень активно використовували авіацію.

За словами речника, є багато причин, чому окупанти зменшили активність авіації. Серед них можливе обслуговування літаків, проблеми з доставкою боєприпасів чи погода.

Олександр Штупун додав, що росіяни акцентують штурмові дії на Авдіївці та Новомихайлівці.

"Це на Мар'їнському напрямку Новомихайлівка. І в основному це атаки піхотою майже без залучення бронетехніки", — сказав речник.

Минулої доби російська армія здійснила 592 артилерійські обстріли на Таврійському напрямку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 січня 2024, 14:45

По брехломарафону? Ось так вони і вивчають що відбувається на фронті.


Новини