Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського звернулися до жителів Херсона – просять негайно залишати місто
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського звернулися до жителів Херсона – просять негайно залишати місто

Особливий заклик української влади до тих жителів Херсона, які мають маленьких дітей

21 червня 2022, 07:15 comments2027
Поділіться публікацією:

Дедалі ближче той момент, коли українські захисники підійдуть впритул до тимчасово окупованого Херсона, після чого у місті розпочнуться серйозні бої. З огляду на це і розуміючи, що у місті перебуває дуже багато людей похилого віку, жінок та дітей – громадянам України настійно рекомендується їхати їх міста. Якщо не виходить прорватися на контрольовану Україною територію, то краще навіть виїхати до анексованого Криму. Як передає портал "Коментарі", про це заявила віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, пише "Українформ".

У Зеленського звернулися до жителів Херсона – просять негайно залишати місто

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Ірина Верещук наголосила, насамперед подумати про виїзд з Херсона мають ті, хто має маленьких дітей. Не варто відмовлятися навіть від тих варіантів виїзду та з регіону, які пропонують окупанти. Це лише прискорить визволення міста та області від російських загарбників.

"Виїжджайте, будь ласка, бо наша армія обов'язково деокупуватиме ці землі", – звернулася Ірина Верещук до жителів Херсона.

Вона додала, що попередження про контрнаступ ЗСУ – це не страшилки для російських військ, а пряме попередження. Київ має чітку, непохитну позицію, що Херсонська область має максимально швидко деокупувати. Це обов'язково відбудеться, але коли почнуться бої дуже складно організовуватиме гуманітарні коридори. Це тільки забиратиме час у наших військових. Щоб українським військовим діяти холоднокровно та швидко, треба розуміти, що від цього не постраждає громадянське населення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі заявили про пряму агресію НАТО проти суверенітету РФ: що сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 червня 2022, 06:53

Доброго вечора, ми з Грозного, Алепо, Маріуполя!


Новини