Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського зробили нову заяву щодо повторного наступу РФ на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського зробили нову заяву щодо повторного наступу РФ на Київ

Росіяни хочуть полоскотати нерви, тому роблять провокаційні заяви про повторний наступ на Київ.

23 грудня 2022, 12:25 comments3242
Поділіться публікацією:

Російським пропагандистам поставлене чітке завдання – вкинути в український інформаційний простір нову тезу про майбутній наступ з Білорусі. Мета таких вкидань одна — "вплинути на нерви", тому вірити в такі заяви спікерів Кремля не потрібно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram радниці глави Офісу президента Дарії Зарівної.

У Зеленського зробили нову заяву щодо повторного наступу РФ на Київ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Одна з найулюбленіших тем російської пропаганди — "вторгнення з Білорусі" знову вкидається в наш медійний простір. Причому вкидання роблять через відверто зашкварених персонажів, паралельно запускаючи чутки через месенджери у стилі "мій знайомий військовий сказав", — розповіла радниця голови ОП.

За її словами, хоч би як там було і які б чутки не поширювали росіяни – повторення 24 лютого вже точно не буде, українські військові по всій лінії кордону з Росією та Білоруссю готові відбити будь-які атаки ворога.

Дарія Зарівна радить українцям довіряти лише перевіреній інформації від офіційних речників української влади. Зберігати спокій та не вестись на провокації ворога.

Варто зазначити, що Росія продовжує перекидати в Білорусь свою військову техніку. З останньої техніки, яка була перекинута до Білорусі, – нова партія зенітних ракетних комплексів "Тор-М2К".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін впав в істерику: в ISW розповіли, яке рішення Заходу розлютило диктатора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор володимир путін зробив низку цинічних заяв із приводу війни, яку розв'язав проти України. Заявив, що рятує російськомовних українців, заявив, що скоріше хоче закінчити війну (назвав її саме війною, на що багато хто звернув увагу), блекав про переговори. Він також пообіцяв "поцокати" ЗРК Patriot, які США мають намір передати Україні для оборони від російських ракетних ударів. Про що говорять ці заяви путіну та взагалі його підвищена медійність останнього часу у ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини