Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського знають, як зірвати виробництво ракет і дронів у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського знають, як зірвати виробництво ракет і дронів у Росії

Михайло Подоляк назвав дієвий спосіб

17 серпня 2023, 13:02 comments3188
Поділіться публікацією:

З російського бюджету на рік витрачаються величезні кошти, щоб можна було продовжувати війну проти України. У середньому йдеться про 32% всього річного бюджету. Якщо перевести в конкретні гроші, це приблизно 10 трильйонів рублів. Цих коштів вистачає Москві, щоб і надалі виробляти зброю. Якщо РФ не отримає статусу держави-терориста, виробництво зброю, а, отже, і війна проти України триватиме. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю 24-му каналу розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського знають, як зірвати виробництво ракет і дронів у Росії

Виробництво ракет та дронів в Росії. Фото: з відкритих джерел

"Вони вкладають гроші у певні виробництва, змогли отримати найбільш технологічні виробничі лінії від Ірану з виробництва дронів різних модифікацій, виробляють певні ракети. Складові цих ракет постачають навіть країни — наші партнери. Безумовно, це не державні уряди постачають, а приватні компанії", — розповів Михайло Подоляк.

За його словами, санкції проти РФ завдають суттєвої шкоди її економіці, але росіяни продовжать виробляти ракети, поки не визначать її інший юридичний статус — країни-терориста.

"Щоб приватні компанії не оминали в межах паралельного імпорту і не дозволяли Росії отримувати певні компоненти", — зазначив радник глави ОП.

Подоляк додав, що цей статус повністю обмежує можливість торгівлі з країнами, які мають навіть нейтральну позицію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав три причини — чому кінець війни знову відкладається.

Також видання "Коментарі" повідомляло — після того, як російський рубль перетнув психологічну позначку в 100 руб за долар, Центробанк РФ позапланово підвищив ключову ставку з 8,5% до 12% річних. Про що говорять фінансово-економічні процеси, які зараз відбуваються в країні-агресорі? Чи можуть вони вилитися в соціальне невдоволення з усіма? Як підштовхнути путінський режим до краху? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини