Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського жорстко відреагували на пропозицію Берлусконі та Меркель за посередництвом з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського жорстко відреагували на пропозицію Берлусконі та Меркель за посередництвом з РФ

У Києві не бачать у Меркель та Берлусконі авторитетних особистостей, які б могли допомогти досягти миру в Україні

8 вересня 2022, 17:15 comments2807
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі разом із екс-канцлером Німеччини Ангелою Меркель раптово оголосили про своє бажання виступити посередником між Україною та РФ. В Україні на таку пропозицію відреагували з подивом, заявивши, що люди, які тепер хочуть стати посередниками між двома країнами щодо припинення війни, не мають авторитету для цього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сторінку радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

У Зеленського жорстко відреагували на пропозицію Берлусконі та Меркель за посередництвом з РФ

Офіс президента. Фото: Українска правда

Пропозиції Берлусконі та Меркель Михайло Подоляк назвав "дивними", бо вони більше схожі на те, щоб за рахунок теми України та того, що відбувається в Україні, спробувати заробити собі політичні бали у своїх країнах, знову підняти свій авторитет.

"Дивні пропозиції певних діячів стати посередниками між Україною та Росією варто розглядати як спробу використати тему України для реанімації імені у своїх країнах", – поділився думкою Подоляк.

Михайло Подоляк заявив, що будь-який посередник має мати довіру, авторитет, актуальність. Однак, на його думку, ні Берлусконі, ні Меркель цього не мають.                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та перший заступник голови Комітету Верховної Ради з нацбезпеки Михайло Забродський опублікували у виданні "Укрінформ" статтю про хід російсько-української війни та її можливий подальший розвиток. Які основні висновки можна зробити з неї? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини