Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заявили про вбивство росіянами дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили про вбивство росіянами дитини

Дитина загинула через російський артобстріл

17 травня 2023, 17:48
Поділіться публікацією:

Росіяни вбили дитину на Херсонщині. Це сталося внаслідок обстрілів у Зеленівці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на голову офісу президента Андрія Єрмака.

У Зеленського заявили про вбивство росіянами дитини

Росія вбиває

"Батько приніс її до лікарні на руках. Також поранення отримали ще дві людини. Всі вони перебували біля магазину. Російські терористи продовжують цинічно вбивати цивільних", — написав в своєму телеграм-каналі Андрій Єрмак.

Окрім цього, за даними Херсонської ОВА, сьогодні поблизу Малої Олександрівки на російській міні підірвався мирний житель. Через детонацію вибухівки 59-річний чоловік втратив частину ноги. Постраждалого доставили до найближчого медзакладу, де лікарі надають йому необхідну допомогу. 

Станом на 31 жовтня 2022 року, з початку великої війни, загинули майже 8 тисяч  українських мирних громадян. Про це повідомив в інтерв'ю генпрокурор Андрій Костін.

"За нашими даними, загинуло 7 938 цивільних осіб, з них — 430 дітей. Поранених — 10 897. Але, підкреслю, це лише офіційні, підтверджені дані, які є у матеріалах кримінальних проваджень", — наголосив  генпрокурор.

Тим часом, втрати армії РФ досягли грандіозної позначки

А у Росії формують нову армію, яку можуть направити в Україну. У Росії "відроджують" 25-ту армію, яка воювала у Другій світовій війні. Туди почали вербувати офіцерів із Бурятії та строковиків із Іркутської області. 

Двадцять п'ята загальновійськова армія збройних сил СРСР існувала з 20 червня 1941 року до жовтня 1945 року і входила в Далекосхідний фронт. Радянські солдати звільняли Маньчжурію та корейські міста, роззброювали японську квантунську армію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини