Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки мирних жителів загинуло з початку вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки мирних жителів загинуло з початку вторгнення Росії

За офіційними даними, з початку повномасштабного вторгнення Росії загинуло майже 8 тисяч мирних українців

31 жовтня 2022, 20:54
Поділіться публікацією:

 Як свідчать офіційні дані, з початку війни, що розпочала РФ, загинули майже 8 тисяч  українських громадян.Про це повідомив в інтерв'ю генпрокурор Андрій Костін,  відповідаючи на питання  представника"Інтерфакс-Україна" .

Стало відомо, скільки мирних жителів загинуло з початку вторгнення Росії

Андрій Костін (фото з відкритих джерел)

"За нашими даними, загинуло 7 938 цивільних осіб, з них — 430 дітей. Поранених — 10 897. Але, підкреслю, це лише офіційні, підтверджені дані, які є у матеріалах кримінальних проваджень", — наголосив  генпрокурор.

Андрій Костін переконаний, що  неможливість доступу на територію  окупованих територій та відсутність  повних    даних стосовно того, що  там трапилось цього року,  важко  навіть допускати, якими  можуть  виявитись реальні  цифри.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Буданов прогнозує найпотужніше потрясіння для росіян вже в листопаді. Російським загарбникам доведеться залишити Херсон уже у листопаді, що стане великим ударом на громадську думку в самій Росії, де російські пропагандисти нав'язали населенню міф про непереможність російської армії та інші міфи про Україну. Кирило Буданов назвав деокупацію Херсона, що наближається, "сейсмічним" ударом для російської громадської думки. Таким чином буде зруйновано російські наративи про власну непереможність та Україну. Глава ГУР уточнив, що росіяни не залишають Херсонську область, як деяким людям здалося, вони дійсно відходять з Херсона, але лише для того, щоб зайняти зручнішу оборонну позицію напередодні зими – евакуювали жителів, відводять важку наступальну техніку, щоб уникнути великих втрат. Також російські війська будують лінії протитанкових укріплень на кшталт "зуби дракона" в глибині Луганська, щоб не дати ЗСУ провести швидкі контратаки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини