Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов прогнозує найпотужніше потрясіння для росіян вже в листопаді: з чим це буде пов'язано
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов прогнозує найпотужніше потрясіння для росіян вже в листопаді: з чим це буде пов'язано

На Херсонщині російські війська відходять у глуху оборону

31 жовтня 2022, 16:45 comments3444
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам доведеться залишити Херсон уже у листопаді, що стане великим ударом на громадську думку в самій Росії, де російські пропагандисти нав'язали населенню міф про непереможність російської армії та інші міфи про Україну. Як передає видання "Коментарі", про це заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю виданню "Inews".

Буданов прогнозує найпотужніше потрясіння для росіян вже в листопаді: з чим це буде пов'язано

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Кирило Буданов назвав деокупацію Херсона, що наближається, "сейсмічним" ударом для російської громадської думки. Таким чином буде зруйновано російські наративи про власну непереможність та Україну.

Глава ГУР уточнив, що росіяни не залишають Херсонську область, як деяким людям здалося, вони дійсно відходять з Херсона, але лише для того, щоб зайняти зручнішу оборонну позицію напередодні зими – евакуювали жителів, відводять важку наступальну техніку, щоб уникнути великих втрат.

Також російські війська будують лінії протитанкових укріплень на кшталт "зуби дракона" в глибині Луганська, щоб не дати ЗСУ провести швидкі контратаки.

Раніше глава ГУР МО наголосив, що в окупованому Херсоні знаходяться найбільш підготовлені та боєздатні російські військові. На південному напрямку налічується близько 40 тисяч чоловік сил противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 250-й день від початку широкомасштабної російської агресії проти України росіяни знову атакували нашу країну ракетами. Як ситуація може розвиватись далі? Чи готовий світ радикальніше допомогти Україні в приборканні агресора, який, судячи з даних Американського Інституту вивчення війни (ISW), готується до довгої кампанії та сподівається утримати окуповані території? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини