Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заявили про другу поразку Росії у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили про другу поразку Росії у війні проти України

Путін вирішив визнати поразки у "спецоперації" і спробував розпочати війну

22 вересня 2022, 11:38 comments2174
Поділіться публікацією:

Оголошена Володимиром Путіним часткова мобілізація в РФ – це друга поразка Росії у війні проти України, яку сам Кремль фактично визнав. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович. Як передає портал "Коментарі", інтерв'ю Арестовича опубліковано на ютуб-каналі "УНІАН".

У Зеленського заявили про другу поразку Росії у війні проти України

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

Радник голови ОП вважає, що фактично Москва визнала, що з так званою "спецоперацією" в Україні нічого не вийшло, тому було зроблено спробу розпочати вже нічим неприкриту війну. Відтак Кремль визнав другу поразку за час повномасштабної війни проти України. Вперше це сталося, коли вийшов прокол із планами "взяти Київ за три дні". І тепер раптом у Москві вирішили ще призвати 300 тисяч росіян.

За словами Арестовича, йому дуже хотілося б подивитися, чим у результаті закінчиться ідея з мобілізацією, зокрема, у що вони одягатимуть своїх військових, коли вже ось-ось зима. Олексій Арестович звернув увагу, що навіть елітні російські підрозділи, коли заходили в Україну на початку повномасштабного вторгнення, мали досить погану амуніцію.

"Вони (Ред. росіяни) оцінили перспективи нашого контрнаступу і зрозуміли, що ми протикаємо будь-яку ділянку лінії фронту, на якій ми зосереджуємося всерйоз. Вони злякалися, бо другого обвалення фронту не витримала б навіть пропаганда", — зазначив Арестович.

Експерт вважає, що Путін обдурив росіян щодо "часткової" мобілізації з однієї причини: ніхто з них не зможе проконтролювати скільки закличуть.

Читайте також на порталі "Коментарі" — продовольча безпека у світі: чому для України важлива ця тема – чого прагне Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини