Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського закликають світ вигнати Путіна з ще одного елітного клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського закликають світ вигнати Путіна з ще одного елітного клубу

В Офісі президента запропонували свій варіант "помсти" Путіну за обстріл інфраструктури України

17 жовтня 2022, 12:20 comments5882
Поділіться публікацією:

Росія має бути виключена з усіх міжнародних урядових клубів та співтовариств, у тому числі і з "групи двадцяти" (G20). Обстріл мирних міст України, вбивства цивільних відбуваються за наказом президента Росії Путіна. За його наказом обстрілюється критична інфраструктура в Україні, що може призвести до того, що мирні громадяни України залишаться без тепла взимку. З огляду на все це світове співтовариство має ухвалити вольове рішення і вигнати Росію з G20. Путіну не повинно бути місця за столом із лідерами цивілізованих держав. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

У Зеленського закликають світ вигнати Путіна з ще одного елітного клубу

Михайло Подоляк. Фото: сайт Офісу президента

"Той, хто віддає накази атакувати критичну інфраструктуру, щоб заморозити цивільних, та організує тотальну мобілізацію, щоб засипати фронт трупами, категорично не може сидіти за одним столом із лідерами G20. Час покласти край ru-лицемірію. РФ має бути вигнана з усіх майданчиків", — написав Михайло Подоляк.

Як повідомлялося раніше, Україна та Росія на офіційному рівні підтвердили свою участь у саміті G20.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окрім дронів-камікадзе, які вже активно атакують Україну, зокрема Київ вранці 17 жовтня, Іран планує передати Росії балістичні ракети класу "земля-земля". Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на представників безпеки США та союзників. У відповідь міністр у справах діаспори Ізраїлю Нахман Шай закликав надати Україні військову допомогу, в якій ізраїльтяни раніше нам відмовляли. Як події можуть розвиватись далі? Які кроки можуть зробити США, Ізраїль, що робити самій Україні у відповідь на фактично відкритий вступ Ірану до війни на стороні Росії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини