Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського висміяли невизнання росіянами своїх паспортів, виданих в ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського висміяли невизнання росіянами своїх паспортів, виданих в ОРДЛО

Михайло Подоляк вважає, що невизнання Росією своїх паспортів, які вона видає на окупованих територіях України, це демонстрація того, якою буде доля власників цих документів.

15 вересня 2022, 16:10 comments1738
Поділіться публікацією:

Людей, які в окупації повірили російській пропаганді та погодилися отримати з рук окупантів паспорт громадянина Росії, чекає доля ізгоя не лише у всьому цивілізованому світі, а й у самій Росії. Як передає портал "Коментарі", так радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію української розвідки про те, що російські прикордонники не визнають російських паспортів, виданих у так званих "ДНР" та "ЛНР" за особистим казом Путіна і розгортають на кордоні мешканців ОРДЛО, які бажають виїхати до Росії.

У Зеленського висміяли невизнання росіянами своїх паспортів, виданих в ОРДЛО

Офіс президента. Фото: Українска правда

Михайло Подоляк написав у Twitter, російські прикордонники не вважають документами російські паспорти, які окупанти масового видавали в ОРДЛО, починаючи з 2014-го року.

"Така доля власників російського паспорта – бути ізгоями не лише у світі, а й у улюбленій РФ. Вони не потрібні ніде. "Батьківщина покине, синку. Завжди", — написав радник голови ОП.

Зазначимо, сьогодні в ГУР Міноборони оприлюднили інформацію про те, що Росія припинила визнавати власні паспорти, видані на території ОРДЛО, їхнім власникам забороняють перетинати кордон.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ВПС Британії озвучили оптимістичний прогноз швидкого завершення війни в Україні. У Лондоні вважають, що шансів на те, що російській армії вдасться вистояти дедалі менше. Головна опора путінського режиму може розвалитися вже цього року.                                                                                                                                                     

"Коментарі" писали раніше – Москва вперше відкрито визнала поразку з початку вторгнення в Україну, – ISW.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини