Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського вирішили прояснити, чи є можливість розпочати реальні переговори з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського вирішили прояснити, чи є можливість розпочати реальні переговори з РФ

Подоляк закликає готуватися до нового етапу війни з Росією, який вимагає найсильнішої концентрації

20 листопада 2023, 12:08 comments5413
Поділіться публікацією:

Україна готується до тяжкого етапу у відбитті російської агресії, а не до переговорів з агресором, підстав для яких немає і найближчим часом не передбачається. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Guardian" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського вирішили прояснити, чи є можливість розпочати реальні переговори з РФ

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

На Банковій вважають, що даний етап війни "вимагає найсильнішої та найважчої концентрації", щоб продовжувати у війні ведення оборонних та контрнаступних дій ЗСУ.

Михайло Подоляк вважає, що про "заморожування" війни з Росією немає сенсу навіть говорити, бо пауза у війні зіграє лише на руку Росії, яка дозволить Москві наростити більше сил для нового масштабного нападу на Україну.

"Давайте прояснимо: можливості для реальних переговорів немає. Це буде лише оперативна пауза. Росія скористається цим, щоб суттєво покращити свою армію, провести нову мобілізацію, а потім відновити війну з ще більш трагічними наслідками для України", — висловився радник голови ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тема переговорів між Україною та Росією знову стрясає інформаційний простір. Президент Чехії Петр Павел фактично повторив тези деяких західних медіа про те, що становище України погіршується, переговори можуть розпочатися чи не наступного року, оскільки ЗСУ навряд чи отримають перевагу, а РФ має сильнішу мобілізаційну базу для живої сили. Тим часом українська влада демонструє, що до переговорів не готова. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба нагадує, що всі домовленості, досягнуті з 2014 до 2022 року, Росія порушувала. Президент Володимир Зеленський називає передумовою переговорів виведення російських військ із українських територій. Київ продовжує просувати свою формулу миру, сподіваючись, що після чергової зустрічі радників глав держав відбудеться Глобальний саміт миру, найімовірніше, 2024 року. Що зараз можна сказати про битви навколо теми переговорів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 листопада 2023, 12:37

Корумповані - найрозумніші в світі, і по кілька разів про це нагадують, щоб не зникнути з інформаційного простору. Ви цю юдейську тактику використайте і на західному кордоні з перевізниками. Відростіть бороди; одягніть нацистке коричневе; підніміть брудний вереск; запишіть відосики з тисячами відрізаних голів; з нелюдськими стражданнями корумпованих митників та чиновників без хабарів та розкоші; вимагайте санкцій, репарацій, конфіскації машин і майна, блокування грошей на рахунках; випускайте церберів нацистської пропаганди Портнікова, Соловйова, Скабеєву; ... Дійте!


Новини