Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на заяву Путіна про ядерну зброю у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заяву Путіна про ядерну зброю у Білорусі

Путін зізнається, що йому страшно, заявили в ОП

26 березня 2023, 16:59
Поділіться публікацією:

Путін своєю заявою про розміщення тактичної ядерної зброї у Білорусі доводить свою участь у скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

У Зеленського відреагували на заяву Путіна про ядерну зброю у Білорусі

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

На його думку, Путін дуже передбачуваний.

"Роблячи заяву про тактичну ядерну зброю в Білорусі, він зізнається, що йому страшно, він програє і йому лишилося тільки лякати тактикою", — заявив Михайло Подоляк.

 Окрім цього, російський президент знову фіксує свою участь у злочині, порушуючи договір про нерозповсюдження ядерної зброї.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про ядерну зброю в Білорусі. Російський диктатор Володимир Путін налякав Україну та західних союзників танковою потужністю РФ. Крім того, заявив, що в Республіці Білорусь до 1 липня буде готове сховище для тактичної ядерної зброї РФ. За його словами, у РБ розмістять російські тактичні ядерні боєприпаси, а також розпочнуть підготовку білоруських екіпажів літаків, здатних використовувати ядерну зброю. Економічний і політичний експерт Тарас Загородній вважає, що після цих путінських заяв можна зробити низку висновків. Перший – росіяни із китайцями не домовилися. Жодної військової допомоги Пекін не пообіцяв. Відповідно, Кремль перейшов до старого-доброго шантажу. При цьому, м'яко кажучи, плюючи в бік Китаю. Адже за підсумками візиту Сі чітко було зазначено, що КНР не створює військовий блок з РФ. І що нерозповсюдження ядерної зброї залишається найважливішим елементом глобальної безпеки.

На думку Тараса Загороднього, ми бачимо просто спробу залякати ту саму Європу, якось відіграти назад ордер на арешт Путіна, виданий минулого тижня Міжнародним кримінальним судом (МКС).

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини